-
Junior Member
transport Bucuresti 0768060604 5 locuri 100E
transport Constanta Otopeni si retur,5 locuri fara limita de bagaje, 5pers 100E 4pers 90E TEL 0768060604
-
Member
transport Bucuresti
transport bucuresti cu firma de transport persoane sir ! constanta - bucuresti - 30 lei plecari la fiecare 45 min din zona garii constanta . din gara de nord (bucuresti) luati trenul , microbuzul , metroul , autobuzul pana la aeroport! cu numai 35 de lei ajungeti de la constanta pana la aero otopeni in numai 3 ore indiferent cati de multi sunteti .
-
Junior Member
transport aeroport
Pentru cei care au nevoie de masina,pot asigura transport la aeroport cu 330ron/cursa.Oricind - 0729 518 192. 8-)
-
Member
Re: transport aeroport
Nu dati banii pe prostii ca mai exista si trenuri si microbuze! Faceti economie! Odata ajunsi in gara de nord aveti la dispozitie si autobuz si tren direct aeroport otopeni!
-
Junior Member
>:(Dupa ora 23.00 nu ai nici autobuz,nici tren, Gigica!Unii dintre noi avem zboruri f.dimineata si trebuie sa fim pt. check-in pe la 04.00.Daca tu crezi ca 70euro sunt bani multi ,n-ai decit sa stai in aeroport peste noapte.Somn usor!nu uita o cafea in aeroport este 12lei,o apa dorna de 0.5l este 15lei,samd. Eu am postat o oferta pt cine are nevoie de ea . Binenteles,alternative exista doar pe timp de zi,iar taxi-ul de la gara la aeroport e piperat noaptea dupa 24.00 . Salutari la toti! [smiley=dankk2.gif] [smiley=dankk2.gif] [smiley=dankk2.gif]
-
Moderator
Re: transport Bucuresti 0768060604 5 locuri 100E
Ce spune Gigi Marga e f adevarat, dar se aplica numai ziua. Daca ai avion la 6 dimineata, forget it. Pana sa am masina personala, am apelat si eu la cineva care ma ducea la Bucuresti, pentru ca mi s-a acrit sa trag de bagaje si sa dorm peste noapte in aeroport.
Cat despre domnul care a postat acest anunt, nu-l cunosc, insa inainte de a sari la gatul cuiva, aratati partile rele si cele bune!
-
Member
transport Bucuresti 0768060604 5 locuri 100E
Partea buna este ca puteti utiliza oferta cu autoturismul pe timp de noapte si oferta cu microbuzul pe timp de zi. :) :)
-
Member
Treaba e ca in marea majoritate a cazurilor, pleci singur. In ultimii ani, nu am plecat sau venit niciodata cu altcineva. Echipajele sunt multinationale si de obicei nu sunt prea multi pe un vapor, iar cand sunt 2-3, se schimba la date diferite. Asa ca situatia este numai ipotetica. Daca se cupleaza cel putin 3 oameni, e chiar convenabil, dar pentru unul singur e mult peste pretul pietei.
-
Bucuresti - Constanta: avion Tarom la ora 1730 - 35 eur
Constanta - Bucureasti: avion Tarom la ora 1930 - 35 eur
PS: detalii www.tarom.ro
-
Junior Member
Navigator, sofer pasionat, cu o experienta de 20 de ani, ofer transport spre si de la Aeroport Henry Coanda in perioda Octombrie-Noiembrie 2009, in conditii excelente de confort - aer conditionat, muzica buna - pentru toate gusturile - telefon : +40.741.406.417
Pentru ca sa fiu fair cu cel care a postat primul - trebuie sa va rog sa il sunati pe el si daca nu e disponibil...va astept.
Tags for this Thread